How to Install DynMap

Installing DynMap

  1. Richard_BN

    Richard_BN
    BeastNode Staff

    Joined:
    Dec 18, 2015
    Messages:
    522
    Likes Received:
    135
    Trophy Points:
    108
    Gender:
    Male
    Occupation:
    BeastNode Support Agent
    Location:
    The Realm of Obscurity.
    Richard_BN submitted a new resource:

    How to Install DynMap - Installing DynMap

    Read more about this resource...
     
  2. evyse

    evyse
    New Member

    Joined:
    Feb 20, 2019
    Messages:
    9
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    It appears to be rendering but it's throwing error
    World 'world' not defined/loaded

    When I use /dynmap fullrender world.

    Obviously the db must be working but I DID notice that the default config txt has:

    prefix: ""

    I was tempted to put the dyn_ inside the quotations . It's probably not related tho?

    http://198.143.142.235:9000/
    I see the map updates based on where I am going now. But... it isn't rendering all the previously explored areas.
     
    Last edited: Feb 24, 2019
  3. Richard_BN

    Richard_BN
    BeastNode Staff

    Joined:
    Dec 18, 2015
    Messages:
    522
    Likes Received:
    135
    Trophy Points:
    108
    Gender:
    Male
    Occupation:
    BeastNode Support Agent
    Location:
    The Realm of Obscurity.
    The prefix option should just be dyn_, no quotations.

    If the command is saying that world is not defined/loaded then you do not have a world loaded on the server that is named 'world' - you need to use the name of your worlds in the commands, so from what I can see on the above link it'd be /dynmap fullrender pbb2019-02-21 as that is the name of the world you have loaded on the server.
     
    evyse likes this.
  4. evyse

    evyse
    New Member

    Joined:
    Feb 20, 2019
    Messages:
    9
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Oh my god I'm so dumb. Thanks!!!!!!!!!
     

Share This Page